Cristian Preda, la Primaria Capitalei

De ce Cristian Preda? Pentru ca este unul dintre putinii intelectuali din PDL care stie cu adevarat politica, adica este capabil sa faca diferenta intre o doctrina si alta, inafara principiului “votez cu cine da banul”, care este atat de popular pe la noi, prin Romania:)

In plus, a predat la Stiinte Politice, e intelectual, are stofa:) Oprescu e cel mai bun lucru care s-a intamplat la Primaria Capitalei dupa 1990, iar Cristian Preda e singurul care l-ar putea depasi. Nu stiu daca se pricepe la administratie (Oprescu a fost manager), dar are abilitatile si inteligenta necesare ca sa se descurce intr-un domeniu nou si poate da Capitalei o fata europeana.

Prin Cristian Preda, Capitala are o sansa la europenizarea la care visam atat. Mi-e teama insa, ca bucurestenii vor gandi carnal si o vor prefera pe Elena Udrea, cu al ei “Iubesc Bucuresti”. Nu de iubire avem nevoie in Bucuresti, ca este destula, avem nevoie de un intelectual, care sa transforme Capitala intr-un centru european de cultura si civilizatie.

Leave a comment